banner

Συνάντηση αντιπροσωπείας ΚΕΑΔ-ΟΜΟΝΟΙΑΣ με Γραμματέα ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Αντιπροσωπεία του ΚΕΑΔ και της Δ.Ε.Ε.Ε.Μ «ΟΜΟΝΟΙΑ» αποτελούμενη από τον Αντιπρόεδρο του ΚΕΑΔ Γιώργο Τζομάκα =, τον Αντιπρόεδρο της Δ.Ε.Ε.Ε.Μ «ΟΜΟΝΟΙΑ» κο. Αποστόλη Λιάκο και τον Υπεύθυνο Τύπου του ΚΕΑΔ και Αντιπρόεδρο της Ένωσης Χιμαριωτών κο. Αντώνιο Νέτσο, συναντήθηκαν σήμερα με τον Γραμματέα της Κ.Ε. του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κο Στέφανο Ξεκαλάκη. Στην συνάντηση μετείχε και η Υπεύθυνη του Τομέα Ομογενών του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κα. Μαρία Σιούνα – Δημητρακοπούλου .

Η Αντιπροσωπεία ενημέρωσε τον κο. Ξεκαλάκη για τα πολλά και ζωτικής σημασίας ζητήματα που απασχολούν τους Έλληνες Ομογενείς στην Β. Ήπειρο και στην Ελλάδα, καθώς και για τα ζητήματα που άπτονται των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών στην Αλβανία τον προσεχή Ιούνιο.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ανάγκη διασφάλισης της ενότητας και αυτόνομης πολιτικής εκπροσώπησης της Ε.Ε.Μ., όπου και διαπιστώθηκε σύμπνοια. Ο κος Ξεκαλάκης δήλωσε πως το ΠΑ.ΣΟ.Κ. είναι συμπαρίσταται στις αγωνίες των μελών της Ε.Ε.Μ. και πως θα μεταφέρει τα ζητήματα που συζητήθηκαν στην Πρόεδρο του Κινήματος και στον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του ΠΑ.ΣΟ.Κ., ώστε τα ζητήματα που απασχολούν τους ομογενείς να αναδεικνύονται έτι περαιτέρω δια του κοινοβουλευτικού έργου.

Συμφωνήθηκε επίσης να πραγματοποιηθεί συνάντηση του Προέδρου του ΚΕΑΔ κου. Ευ. Ντούλε με την Πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ κα Γενηματά, καθώς εκφράστηκε η επιθυμία και για την διερεύνηση δυνατότητας για επιτόπου επίσκεψη κλιμακίου του Πα.Σο.Κ. σε περιοχές όπου διαβιεί Β. Ηπειρωτικός Ελληνισμός.

27a97a56-2a44-4196-b8ba-ed84ad846d44

3ed02c19-db67-482e-9f65-3f8048c6b977

719ce158-5faf-4ba6-9972-0f4ff258c2e4

0 comments

Add your comment

Nickname:
E-mail:
Website:
Comment:

Other articlesgo to homepage

Η ίδρυση του ΚΕΑΔ, Ντούλες: Η πολιτική τάξη θα πρέπει να προσφέρει όραμα [ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ]

Η ίδρυση του ΚΕΑΔ, Ντούλες: Η πολιτική τάξη θα πρέπει να προσφέρει όραμα [ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ](0)

Στα 26-χρονα της ίδρυσης του Κόμματος Ένωση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, ο πρόεδρός του, κ. Βαγγέλης Ντούλες επισήμανε ότι η χώρα βρίσκεται ενώπιον μεγάλων προκλήσεων. Γι αυτό κι απηύθυνε έκκληση για την συνεισφορά όλης της κοινωνίας, τονίζοντας ιδιαίτερα το ρόλο των πολιτικών δυνάμεων. Ντούλες: Πάνω απ’ όλα απαιτείται όραμα κι αυτό το όραμα είναι πρόκληση

Οι Αλβανο-Ελληνικές σχέσεις θα πρέπει να αλλάξουν κατεύθυνση

Οι Αλβανο-Ελληνικές σχέσεις θα πρέπει να αλλάξουν κατεύθυνση(0)

Την άρνηση του Πρόεδρου της Δημοκρατίας για να παρέχει στον Υπουργό Εξωτερικών την εξουσιοδότηση για διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα για τον ορισμό των θαλάσσιων χωρικών υδάτων, ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ, Βαγγέλης Ντούλες, την θεωρεί ασύλληπτη για την κοινή λογική. «Πρόκειται για διαθεσμικές ανοησίες της χώρας μας, που, φυσικά, μας διαβάλλουν και απέναντι με τους γείτονές

ΚΕΑΔ – ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ Παράρτημα Χιμάρας – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΚΕΑΔ – ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ Παράρτημα Χιμάρας – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ(0)

ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ – Παράρτημα Χιμάρας ΚΕΑΔ – Παράρτημα Χιμάρας ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ   Κατά τις τελευταίες μέρες, στο κέντρο της Χιμάρας (Σπήλαιο), βαριά μηχανήματα της κατασκευαστικής εταιρείας “Gjikuria SH.P.K”, άρχισαν να παρεμβαίνουν ξανά στις ιδιοκτησίες των κατοίκων και να τις καταστρέφουν αυτές, ισχυριζόμενοι ότι όλα αυτά γίνονται στα πλαίσια του σχεδίου «Πολεοδομικής Ανάπλασης στο Σπήλαιο Χιμάρας».

Ντούλες για τη συμφωνία των ΑΟΖ: Η Συμφωνία του 2009 δίκαιη, η αντιπαράθεση για μίλια που χαρίζονται είναι παραμύθια

Ντούλες για τη συμφωνία των ΑΟΖ: Η Συμφωνία του 2009 δίκαιη, η αντιπαράθεση για μίλια που χαρίζονται είναι παραμύθια(0)

Ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ, Βαγγέλης Ντούλες, δηλώνει ότι η συμφωνία του 2009 με την Ελλάδα για την ΑΟΖ ήταν δίκαια και ότι π Ράμα τη χρησιμοποίησε πολιτικά. Ντούλες: Κατά ρη διάρκεια του 2009, μεταξύ των κυβερνήσεων της Αλβανίας και της Ελλάδας υπογράφηκε μια συμφωνία για όλες τις ΑΟΖ, η οποία είχε την τύχη που γνωρίζουμε,

Εφ’ολης της ύλης παρέμβαση του Βαγγέλη Ντούλε στη Βουλή 25.01.2018

Εφ’ολης της ύλης παρέμβαση του Βαγγέλη Ντούλε στη Βουλή 25.01.2018(0)

Εφ’ολης της ύλης παρέμβαση του Βαγγέλη Ντούλε στη Βουλή 25.01.2018    

read more

Opinion

read more

Contacts and information

Social networks

Most popular categories

Partia Bashkimi per te Drejtat e Njeriut Copyright PBDNJ All rights reserved.